Vanwege de RIVM-maatregelen zijn wij telefonisch wel bereikbaar, maar kunt u op afspraak uw bestelling ophalen.

Mocht u iets nodig hebben, neemt u dan contact met ons op. Wij proberen u graag van dienst te zijn op een veilige manier.

In de winter van 2019-2020 hebben wij enorm hard gewerkt om Groencentrum Berlicum te verbouwen. Een compleet nieuwe kas waarin we het klimaat nog beter kunnen regelen. Hierdoor kunnen we naast ons vaste assortiment (eenjarigen, vaste planten, siergrassen, heesters en bomen) ook kamerplanten aanbieden. Het liefst hadden we grote opening gegeven om dit met jullie te vieren. Vanwege het Coronavirus is dat helaas niet mogelijk.

Groencentrum Berlicum is momenteel woensdag t/m zaterdag geopend en in de maand mei de gehele week geopend (zondag t/m zaterdag). Zie hiernaast de actuele openingstijden.
Wel vinden wij het zeer belangrijk om de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers te handhaven. Daarom houden wij de adviezen van de overheid en het RIVM nauwlettend in de gaten. Wij hanteren de volgende maatregelen:

  • Blijf thuis indien u klachten heeft
  • Was uw handen regelmatig
  • Geef elkaar de ruimte en houd 1,5 meter afstand
  • Betalen met pin heeft sterk onze voorkeur
  • Wij zullen het pinapparaat en andere contactoppervlakken regelmatig ontsmetten

Daarnaast begrijpen we dat het lastig is voor sommige mensen om Groencentrum Berlicum te bezoeken. Dit terwijl we juist iedereen blij zouden willen maken met een fleurige tuin of balkon in deze dagen. Daarom hebben we besloten om dit seizoen de planten thuis te bezorgen voor de mensen die niet naar het Groencentrum kunnen komen. De bezorgservice geldt voor de dorpen in de directe omgeving. We verwachten op deze manier heel veel mensen blij te kunnen maken met mooie planten zodat u ook echt kunt genieten van uw tuin of balkon met dit mooie weer.

Indien u gebruik wilt maken van de bezorgservice stuur dan een mail met de bestelling naar info@groencentrumberlicum.nl, bel of klik dan op de onderstaande link, dan nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met u op:

Groencentrum Berlicum – bezorgservice

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. U kunt contact opnemen door een mail te sturen naar info@groencentrumberlicum.nl of bel: 073-5031443