Een mooi gevulde bloempot op je terras. In de zomer hebben veel mensen prachtige zomerbloeiers in een bloempot staan. Hier genieten we dan de hele zomer van. Maar wist u dat er ook prachtige bloeiers in het najaar, winter of voorjaar zijn? U kunt dus het hele jaar door genieten van een mooie gevulde bloempot. Hoe werkt het?

Klik hier om u aan te melden voor het abonnement of vul het formulier in wat u in de winkel vindt.                                                                                                  

Stap 1: kies een potgrootte

We bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor diverse potgroottes. Zo kunt u kiezen voor een kleine bloempot (doorsnee 25-35cm), of juist voor een grote bloempot (doorsnee 35-45cm).

Stap 2: kies een bloempot         

We hebben diverse kleuren, materialen en vormen. Zo kunt u de bloempot kiezen die het beste bij uw tuin past.

Stap 3: kies de standplaats

Vertel ons waar de bloempot komt te staan. Een zonnige plek, halfschaduw, of juist een schaduwplek. Dan kunnen we planten selecteren die geschikt zijn voor de gekozen standplaats.

Stap 4: kies de vulling   

Wij zorgen ervoor dat we een leuke mix van planten hebben samengesteld die geschikt zijn voor het seizoen. Door middel van sfeerbeelden kunt u kiezen wat u het leukste vindt en graag in de bloempot wil terug zien.

U krijgt 2 weken vooraf een mail waarin u de keuze kunt aangeven. In de maanden september, december, februari en mei gaan we de bloempotten vullen. Zo komen de najaars-, winter-, voorjaar- en zomerbloeiers mooi tot hun recht. U kunt de bloempot komen halen of tegen een meerprijs laten bezorgen (alleen beschikbaar in Berlicum en directe omgeving). Natuurlijk krijgt u ook informatie over de verzorging van de desbetreffende planten.

Wanneer u de nieuwe bloempot komt ophalen kunt u de oude onbeschadigd weer inleveren. De planten mag u mee terug geven of zelf een mooi plekje geven in uw tuin. Indien u de bloempot graag wilt houden, kunt u ervoor kiezen om deze te kopen. Wanneer de bloempot beschadigd is verzoeken we u deze over te nemen.

De kosten voor dit abonnement vindt u in onderstaande tabel.

Grootte bloempotPrijs per jaar
Klein (doorsnee 25-35cm)€100,- (€25,- per kwartaal)
Groot (doorsnee 35-45cm)€140,- (€35,- per kwartaal)

Het abonnement sluit u af voor een geheel jaar en kan u daarna per kwartaal opzeggen.

Heeft u zelf een bloempot die u wilt gebruiken voor dit abonnement? Dat kan natuurlijk ook. De prijs voor het abonnement hangt af van de omvang van de pot. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Heeft u nog aanvullende vragen, neem dan gerust contact met ons op.