Altijd een mooie bos bloemen in huis? Sinds kort hebben wij ook zijden bloemen in het assortiment. Deze staan prachtig in een mooie vaas en verwelken niet. Een echte toevoeging aan de sfeer in huis. Hoe werkt ons zijden bloemen abonnement?

Klik hier om u aan te melden voor het abonnement of vul het formulier in onze winkel in.                                                                                                              

Stap 1: kies een stijl van uw boeket.
Wij stellen iedere keer een nieuw boeket voor u samen. U kunt aangeven welke stijl u leuk vindt. Zo kunt u kiezen uit een plukboeket, een seizoensboeket of laat u verrassen door een verrassingsboeket. Uiteraard kunt u wensen doorgeven m.b.t. kleur etc.

Stap 2: bepaal de frequentie.
Wij bieden diverse frequenties aan. Zo kunt u ervoor kiezen om iedere twee maanden, ieder kwartaal of ieder half jaar een nieuwe bos te ontvangen.

Stap 3: kies een vaas.
Wij zorgen ervoor dat uw boeket precies past en mooi afgestemd is op uw vaas. U mag zelf een vaas meenemen of u kunt bij ons een mooie vaas uitzoeken. Afhankelijk van de frequentie krijgt u bij ons een leuke korting op een vaas naar keuze.

Iedere twee maandenIedere kwartaalIeder half jaar
eenmalig €20,- korting op een vaas  eenmalig €15,- korting op een vaas  eenmalig €10,- korting op een vaas  

De contractduur is een jaar en u ontvangt per levering een factuur. Na dit jaar kun je na iedere levering opzeggen. Per levering betaalt u €49,95.

Wij schikken de bos bloemen voor u en zorgen ervoor dat ze er mooi bij staan. U levert de oude bos bloemen weer bij ons in en krijgt een nieuwe bos zijden bloemen mee. Wanneer u de bos zo mooi vindt en geen afscheid wil nemen kunt u er uiteraard voor kiezen om de bos niet in te leveren en over te nemen. De meerprijs van het overnemen wordt vermeld wanneer u de bloemen ontvangt.

Dit abonnement betreft een zijden bos bloemen van normale grote. Indien u andere wensen heeft, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.